DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

President Yachts 

Son Güncelleme :

24 Şubat 2024 - 21:41

President Yachts 
President Yachts: Denizde 40 Yıllık Lüks Deneyimi

Güney Tayvan’ın Tainan Şehri’nde bulunan tropikal sahil Jiangjun Tekne Limanı’nda konumlanan President Yachts International, 40 yılı aşkın bir süredir dünya çapında lüks yatlar üretip ihraç etmektedir. 1968’de mütevazi bir başlangıçla kurulan şirket, kurucu Eddie Yeh liderliğinde, teknelerin donanımı, deniz testleri ve genel testler için kendi önemli kızaklarına sahip bir fiberglas tekne üreticisi olarak öne çıkmıştır.

President Yachts, ilk ürünü olan President 41 Sun Deck’ten günümüzde 150 fitlik süper yatlara kadar geniş bir yelpazede üretim yaparak, yarı asrı aşkın bir süredir sektördeki varlığını sürdürmektedir. Şirket, başlangıcından bu yana yaklaşık 150 yetenekli zanaatkar, mühendis, tasarımcı ve destek personeline ev sahipliği yapmış ve 1.200’den fazla yatı dünya genelindeki tekne pazarlarına ihraç etmiştir. President Yachts, ekonomik zorluklar ve yoğun rekabet ortamına rağmen sürekli büyüme ve kalite gelişimini sürdürmüştür.

Şirket, Avrupa, Avustralya, Japonya, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri gibi pazarlarda tanınan bir marka haline gelmiştir ve yeni teknolojik yeniliklerle daha iyi ürünler geliştirmeye odaklanmıştır. Örneğin, Nissan ile yapılan ortaklık sayesinde Japon pazarı için 200’den fazla yat üretilmiştir.

President Yachts, 1990’ların başında gemilerinin aerodinamik görünümü, mükemmel dayanıklılığı ve sanatsal ve pratik iç tasarımıyla Ulusal Mükemmellik Sertifikası ve Üstün Ürün Ödülleri gibi prestijli ödüller almıştır. Şirketin ürünleri, Japonya’nın uluslararası NK (Nippon Kaiji Kyokai) sınıflandırmasına ve ayrıca Fransa’nın BV (Bureau Veritas) ve İtalya’nın RINA’sının (Registro Italiano Navals) yüksek standartlarına uygun olarak inşa edilmiştir.

President Yachts, ürünlerinin kalitesini artırmak için sürekli olarak çalışmaktadır. Tayvan’da bu tür bir sertifikayı alan ilk tersane olan Bureau Veritas’tan ISO 9001 kalite sistem sertifikası almış ve RINA’dan Avrupa Uygunluk Tipi İnceleme Sertifikası (CE) sahibi olmuştur. Şirket, bilgisayar grafiklerine geçiş yaparak daha hızlı ve daha doğru 3D akışkan dinamiği dalga desenleri ve direnç teknolojisi çalışmaları yapabilmekte ve böylece potansiyel sahiplerin yatın performansını ve yapısını daha iyi anlamasını sağlamaktadır.

Son yıllarda, şirket ünlü Amerikalı tasarımcı Ted Hood ile işbirliği yaparak 66 fit uzunluğunda lüks, yüksek performanslı bir Expedition Yacht geliştirmiştir. President Yachts’ın özel yapım yatları, müşterilerin gereksinimlerine ve özelliklerine uygundur. Şirket, iç mekanları sürekli olarak yenileyerek gemilerinin performansını ve konforunu artırmaya odaklanmıştır.

Sadık müşterilerine, tedarikçilerine ve destekçilerine teşekkür eden President Yachts, gelecekteki müşterilerine hizmet etmekten memnuniyet duyacağını belirtir ve yolculuğunun devamında onları da yanlarında görmekten mutluluk duyar.

Boats Group