DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Dromeas Yachts

Son Güncelleme :

11 Şubat 2024 - 10:51

Dromeas Yachts
Dromeas Yachts: Denizin Tutkulu Mühendisleri

2017 yılında Deniz Mühendisi Efe Kuyumcu tarafından kurulan Dromeas Yachts, deniz sevgisiyle büyüyen bir tutkunun hayalini gerçeğe dönüştürmek için yola çıktı. Efe Kuyumcu, 5 yaşından beri deniz tutkunu olarak büyüdü ve genç yaşta ulusal ve olimpik seviyede bir denizci olarak başarılar elde etti. Deniz tutkusunu kariyerine dönüştürmek için deniz mühendisliği okuyan Efe, Dromeas Yachts’u kurarak bu tutkuyu işe dönüştürdü.

Dromeas Yachts, şu anda 12.000 metrekareyi aşan iki büyük üretim tesisiyle yüksek performanslı, hafif, sandviç fiberglas açık deniz motorlu tekneler üretmektedir. Sürekli olarak büyüyen ve gelişen tasarım ve mühendislik ekibi, en iyisini yapmak için çalışmaktadır.

Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan Dromeas Yachts, yüksek kaliteli işçilik ve detaylarla donatılmış tekneler üretmek için yetenekli bir ekiple çalışmaktadır. Her tekne sahibinin mutluluğu göz önünde bulundurularak tasarlanan tekneler, özveriyle inşa edilmektedir.

Dromeas Yachts, Ar-Ge çalışmalarına büyük önem vererek sürekli olarak ürünlerini iyileştirmeyi hedeflemektedir. Vakum infüzyonu ile sandviç fiberglas kompozitleri ve karbon fiber takviyeler gibi son teknoloji ürünü malzemeler kullanarak uzun ömürlü, dayanıklı ve sağlam gövdeler üretmektedir.

Dromeas Yachts, denizcilik tutkunlarına en iyi deneyimi sunmak için kaliteli, dayanıklı ve yenilikçi tekneler üretmeye devam edecektir.

Boats Group