DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam

Canados

Son Güncelleme :

10 Şubat 2024 - 19:44

Canados
Canados: Kanada’nın Mirası ve Geleceği

Canados, Roma’nın hemen dışında, Fiumicino uluslararası havaalanına sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Tersane, 1946 yılında eski bir deniz uçağı üssünde kurulmuştur ve İtalyan Donanması, Sahil Güvenlik ve İtalyan Liman Komutanları gibi kurumlar tarafından ilk gemilerin inşası için görevlendirilmiştir. Bu sayede, Canados hızla dünya çapında saygın bir itibara sahip olan bir tersane haline gelmiştir.

Tersane, 1953 yılında, sekiz hızlı önleme devriye botunun denize indirilmesine katılırken, bir Körfez emirliğinin kraliyet ailesinin temsilcisi, Kanadalı marangozların ustalığına hayran kalmıştır. Bu olayın ardından, hemen talep gelmiş ve bir Kraliyet Yatı inşa edilmesi istenmiştir. Bu talep, Canados için kabul edilen bir meydan okuma olmuş ve mükemmelliğin ifade edildiği bir fırsat sunmuştur.

O zamandan beri, Canados’un 800’den fazla yatı denize indirilmiştir. Yetmiş yılı aşkın süredir, Canados sürekli olarak yat inşa teknolojilerinde, tekniklerinde ve üretim süreçlerinde en son teknolojiyi takip etmektedir.

Tersane, kompozit konstrüksiyon alanında uzmanlaşmıştır ve günümüzde vakum infüzyonu, Nomex, Kevlar gibi havacılık sektöründe kullanılan ileri malzemeleri kullanmaktadır. Ancak teknolojiye olan bu bağlılık, Canados’un mirasına ve değerlerine sadık kalmasını engellemez. Zanaatkarlar tarafından korunan değerler ve dünyevi bilgi, Kanada’yı geleceğe taşıyan temel unsurlardır.

Boats Group