DOLAR 32,2053 % % -0.22
EURO 35,1156 % % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % % 1,40
BITCOIN 66.307,79 % -0.822
SON DAKİKA
reklam
Google News

Neptunus Yachts

Son Güncelleme :

15 Şubat 2024 - 14:06

Neptunus Yachts

Neptunus Yachts: Lüksün ve Performansın Buluştuğu Nokta

Neptunus Yachts, stil ve detaylarda zengin ancak güvenilirlik ve performans odaklı yarı özel yatlar üretme geleneğiyle öne çıkar. 30 yılı aşkın süredir aynı tersanede faaliyet gösteren Neptunus, kaliteli yatlarını inşa etme konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahiptir ve bu süre zarfında 175’ten fazla yatı denize indirmiştir.

Kanada’nın önde gelen lüks motor yat üreticisi olan Neptunus Yachts, 55 ile 75 fit arasında değişen modelleriyle sektörde öncü konumdadır.

Geçen otuz yılda, amacımız her müşterinin yeni Neptunus’unun en iyi yatlarından biri olduğunu hissetmesini sağlamaktır. Birçok Neptunus sahibi artık ikinci veya üçüncü Neptunus yatına sahipken, bazıları dördüncü veya beşinci Neptunus’a geçiş yapmıştır.

Müşterilerimizin gemilerinden maksimum keyif almalarını sağlamak için gemilerimizi ve ürün yelpazemizi sürekli olarak geliştirmek ve en üst düzeyde kalite sunmak konusundaki tutkumuzla tanınırız.

2021, CE Kategori A – Okyanus sertifikasına olan bağlılığımızın altıncı yılını temsil ediyor. Bu sertifika, müşterilerimize en yüksek tasarım standartlarını ve güvenliği sağladığımızın bir göstergesidir.

Neptunus ekibi, yat inşa endüstrisinde geniş deneyime sahip ve mesleklerinde son derece yetenekli çalışanlardan oluşur. Yeni bir Neptunus yatı inşa etmek için sizinle çalışmaktan gurur duyacaklar. Müşteri referanslarımıza ve yatlarımıza göz atın, ardından bizimle iletişime geçin.

Neptunus Yachts, lüksün, performansın ve güvenilirliğin buluştuğu noktadır.

Boats Group