DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Güven Yat

Son Güncelleme :

13 Şubat 2024 - 19:04

Güven Yat
 

Güven Yat: Denizcilikte Güvenilir ve Kaliteli Çözümler

Tekne denince akla su üzerinde seyahat etmeyi sağlayan çeşitli deniz araçları gelir. Günümüzde teknelerin büyük bir kısmı fiberden üretilmektedir. Güven Yat da, denizcilik endüstrisindeki ihtiyaçlara yanıt vermek için fiberglas CTP malzemesinden ürettiği teknelerle dikkat çekmektedir.

Üretimde kullanılan malzemelerin dayanıklılığı ve güvenilirliği, Güven Yat’ın temel prensiplerindendir. Çift cidarlı olarak üretilen tekneler, deniz suyuna ve güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır. Özellikle önemli noktalara ahşap takviyeler eklenerek güçlendirilir. Bu sayede, Güven Yat tekneleri hem sağlamlığıyla hem de dayanıklılığıyla ön plana çıkmaktadır.

Şirket, denizcilik sektöründe 1973 yılında deri dolabı ve deri pervanesi üretimi ile faaliyetlerine başlamıştır. Daha sonra inşaat sektörüne de adım atan şirket, 2004 yılında CTP tekne imalatına başlamıştır. İlk olarak sürat ve balıkçı tekneleri üretimiyle sektöre adını duyuran Güven Yat, daha sonra yelkenli teknelerin üretimine de geçiş yapmıştır. Günümüzde kendi çizimleriyle ürettikleri teknelerle dikkat çeken firma, sürekli olarak yeniliklere açık bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Güven Yat, üretiminin yanı sıra Suzuki, Honda ve Lombardini gibi markaların deniz motorlarının satışını gerçekleştirmekte ve çeşitli tekne malzemeleri ile aksesuarlarını müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca, kimyasal madde tankları ve deri sıyırma sehpaları gibi farklı ürünleri de imal etmektedir.

Sonuç olarak, Güven Yat, denizcilik sektöründe güvenilir ve kaliteli çözümleriyle müşterilerinin beklentilerini karşılamayı amaçlayan bir firma olarak öne çıkmaktadır. Yeniliklere açık bir yaklaşımla sektördeki konumunu güçlendirmeye devam etmektedir.

Boats Group